HÍREK

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület honlapja

Pályázati felhívás – Köröstárkány

A Bihari Református Egyházmegyébe kebelezett, a Fekete-körös partján, Belényestől 5 km-re található 900 lelket számláló Köröstárkányi Református Egyházközség pályázatot hirdet a (lemondással) megüresedett lelkészi állásra.

A gyülekezet biztosítja a lelkésznek a besorolás szerinti legmagasabb javadalmat, kitűnő állapotban lévő parókiát, a parókia rezsiköltségét (fűtés, világítás) és 10 ár konyhakert használatát. Köröstárkány község központjában I-VIII osztályos magyar tannyelvű általános iskola működik.

A lelkészi állásra az első és második lelkészképesítő oklevéllel, felszentelési igazolással és öt évi önálló lelkészi valamint két év segédlelkészi szolgálattal (2007/I/12.par) rendelkező lelkipásztorok jelentkezhetnek, akik nem állnak kivizsgálás vagy eltiltás alatt.

A gyülekezetben megüresedett az egész normás kántori állás is, melyet szakképzett jelentkezők számára szintén meghirdet az egyházközség presbitériuma.

Jelentkezni lehet 2015. április 5-ig a Bihari Református Egyházmegye Esperesi Hivatalának székhelyén: Nagyvárad, Dimitrie Cantemir út 23. szám, D23-as tömbház 1. ajtó, telefon: 0259-426-142.

Mikló Ferencz esperes                                     Bődi Kálmán főgondnok

Reklámok

4 comments on “Pályázati felhívás – Köröstárkány

 1. lajos
  2015-02-11

  RMDSZ tagsaggal rendelkezo papok elonyben.

 2. Rahedli
  2015-02-23

  Vagy újabban EMNT/EMNP tagsággal rendelkezők méginkább előnyben?!?

 3. lajos
  2015-02-25

  igazad van Rahedli ugy lenne demokratikus RMDSZ-es presbiteriumnak egy,,EMNT/EMNP-es papbacsi,,,megjegyzem ha odon is jova fogja hagyni,,hallom,hogy mar.o is predikalt kezeben a BartokBela fejevel,nagyon rossz szokas a politikusokat beengedni az egyhazba,,sajnos ezt hozta a liberalizmus,,az egyhazaink politikusok es kufarok kezebe kerultek sajnos,,vagy szerinted nem?!?

 4. Velemeny
  2015-03-15

  Ebben az esetben egojukban megsertett emberek keverik bele a politikat , az egyszeru emberek szerintem egy lelkeszt szeretnenek , aki az emberekkel ,
  a kozoseggel foglalkozna , megprobalna ujbol egy osszetarto kozosseget letrehozni mert a mostani 3-4 reszre szakadt , igaz ehhez szukseges lenne hogy hagyjak is , mert ez nagyon nehez Egyeseknek , ” ugymond politikai hovatartozastol fuggoen –fuggetlenul ? ” .

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Alapinformációk

This entry was posted on 2015-02-10 by in Hírek.

Navigáció

Az oldalt látogatók:

 • 123,615 látogató

ELÉRHETŐSÉG

Telefon: 0259-431710, 0259-435386
Hivatali órák: Hétfő-péntek 9-16
%d blogger ezt kedveli: