HÍREK

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület honlapja

Középkori templomok útja

Tisztelt érdeklődők!
A Királyhágómelléki Református Egyházkerület a Tiszántúli Református Egyházkerülettel valamint a Szabolcs-Szatmár -Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökséggel egy gyönyörű programot valósított meg, amelynek eredményeiről és további lehetőségeiről egy rövid bemutatót szervez.
Íme a részletek, illetve csatolmányként a meghívó.
MEGHÍVÓ – pdf letöltése
Az SZSZBMFÜ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. Budapest és Nyíregyháza után újabb helyszínen mutatja be a Középkori templomok útja programot, a hozzá kapcsolódó kiállítást és tanulmánykötetet.
 
Nagyváradon a Lorántffy Zsuzsanna Református Egyházi Központban április 23-án, délután 4 órakor kezdődik a program, melyet a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke, Csűry István nyit meg. A konferencián a Középkori templomok útja programról, annak kutatási eredményeiről, a program kiterjesztésének Bihar megyei lehetőségeiről, a Művészet és vallás a Felső-Tisza-vidéken c. kötetről és Erdély vonatkozásában a határon túli örökségvédelemről hangzanak el előadások. A közönség itt is láthatja az Örökségtúra a Kárpát-medencében c. kisfilmet, majd az Ügynökség (SZSZBMFÜ Nonprofit Kft.) vezetője megnyitja a Középkori Templomok útja kiállítást, mely 3 hétig lesz látható Nagyváradon.
A templomútról további információk a www.templomut.hu; www.temple-tour.eu honlapon találhatók.

Hozzászólás

Information

This entry was posted on 2015-04-16 by in Hírek.

Navigáció

Írd be emailedet, hogy értesítéseket kaphass

Csatlakozás a többi 30 feliratkozókhoz

Az oldalt látogatók:

  • 192 040 látogató

ELÉRHETŐSÉG

Telefon: 0259-431710, 0259-435386
Hivatali órák: Hétfő-péntek 9-16