HÍREK

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület honlapja

Megjelent a Velünk az Isten ötödik kötete

Megjelent a Szatmári Református Egyházmegye lelkipásztorai által megírt áhítatos könyv, a Velünk az Isten ötödik kötete.

„A Szatmár megyei lelkészek az ötödik könyvet írták meg, amely Isten Igéjének ajándékait hirdeti napi rendszerességgel. Olvasáskor megélhetjük azt a csodát, hogy amit annak idején az interneten napra készen követhettünk, azt nyomtatott formában – és megint élményszerűen –, frissen kapjuk kézhez. Valóban nagy ajándék Isten Igéjével találkozni, különösen pedig, ha rendszeres naponkénti üzenetkereső szívvel és lélekkel tesszük. Nem kell a próféta idején elszenvedett rabságra gondolni, nem szükséges az évtizedekkel korábbi világ sötétségét megidézni, elég a jelen minden napjainak terheivel szembekerülni, azonnal tapasztalhatóvá lesz az élő Ige bátorító, gyógyító és vigasztaló hatása!” – Ezekkel a szavakkal ajánlja a könyvet Csűry István a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke.

Rácz Ervin a 142 áhítatot tartalmazó könyv szerkesztője és összeállítója köszönetet mond azoknak a lelkipásztortestvéreinek, akik példásan közreműködtek az áhítatok megírásában, valamint Isten áldását kívánja további életükre és szolgálatukra.

A könyv megvásárolható a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatalában és a különböző egyházközségek lelkipásztorainál, ára 10 lej.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

Alapinformációk

This entry was posted on 2016-02-17 by in Hírek.

Navigáció

Az oldalt látogatók:

  • 123,704 látogató

ELÉRHETŐSÉG

Telefon: 0259-431710, 0259-435386
Hivatali órák: Hétfő-péntek 9-16
%d blogger ezt kedveli: