HÍREK

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület honlapja

Megvásárolható a 2021-es kalendárium

A tartalomból:

Naptár – pollennaptár – horgásznaptár – mozgó ünnepek ::: Forró László: Változó világunk ::: EGYHÁZUNK ::: A temesvári Új Ezredév Református Központ::: A hegyközkovácsi templom felújítása ::: A képzett prebiter ::: 100 ÉVES EGYHÁZKERÜLETÜNK ::: A Királyhágómelléki Református Egyházkerület megalakulása ::: A Református Jövő ::: LELKI KENYERÜNK ::: Zsigmond József: A barátság próbaköve ::: Lelkésztovábbképzés – lelkészhiány ::: HISTÓRIA ::: Festett mennyezetek és díszek templomainkban ::: Bersek József huszárezredes, a ’48-as hős ::: Hitélet a kuruc-korban ::: A Csehszlovákiai Magyar Református Egyház ::: A könyveket gyűlölő rendszerek ::: A váradi Schola Illustris ::: LELKÉSZSORSOK ::: Szubjektív lelkészportré a 20. századból ::: Rabságom története ::: IRODALOM ::: Báró Eötvös József, a reformpolitikus és író ::: Sütő András író, a “szó” védelmében ::: Pilinszky János, a bűn, a szenvedés, a megváltás lírai értelmezője ::: Kuncz Aladár, a francia műveltségért rajongó író ::: Fazekas Mihály, a katonáskodó, füvészkedő poéta ::: Berzsenyi Dániel, a gazdálkodó és klasszicista költő ::: ÉVFORDULÓ ::: 100 éve történt – IV Károly magyar király visszatérési kísérletei ::: Tőkés István tanítása ::: MŰVÉSZET ::: Járványok ábrázolása a képzőművészetben ::: ÉTELÜNK ÉS ITALUNK ::: TEREMTETT VILÁG ::: Akváriumi halak tartása ::: Mérgező gombák ::: Az ápoltság soha nem megy ki a divatból! ::: GYEREKEKNEK ::: Manó mese ::: Fólián születése ::: Templomba megyünk ::: Napraforgó ::: VICCEK, HUMOR ::: Találós kérdések ::: Bölcs mondások ::: Milyen asztali bor illik az ételekhez? ::: JELENTŐS ÉVFORDULÓK 2021-BEN ::: EGYHÁZI INTÉZMÉNYEK, GYÜLEKEZETEK CÍMTÁRA

A kalendárium 18 lejes áron gyülekezeteinkben vásárolható meg. Rendelje meg lelkipásztoránál, keresse a lelkészi hivatalban!

2 comments on “Megvásárolható a 2021-es kalendárium

  1. Kászoni Brigitta
    2021-05-19

    Békesség Istentől,érdeklödni szeretnék hogy a Krisztofer nevet be irják a 2022 naptárba

    • KRE
      2021-05-19

      A Kristóf név szerepel. A Krisztofer, Kristóf, Christofer stb azonos nevek (= Krisztus-hordozó). A naptárban ugyan nem szerepel minden forma, de a névnapot attól lehet ünnepelni.

Hozzászólás

Information

This entry was posted on 2020-10-21 by in Hírek.

Navigáció

Írd be emailedet, hogy értesítéseket kaphass

Csatlakozás a többi 30 feliratkozókhoz

Az oldalt látogatók:

  • 192 219 látogató

ELÉRHETŐSÉG

Telefon: 0259-431710, 0259-435386
Hivatali órák: Hétfő-péntek 9-16