HÍREK

A Királyhágómelléki Református Egyházkerület honlapja

Tájékoztató a Királyhágómelléki Református Nőszövetség Vezetőségének

„És legyen az Úrnak, a mi Istenünknek jó kedve mirajtunk, és a mi kezünknek munkáját tedd állandóvá nékünk, és a mi kezünknek munkáját tedd állandóvá!” (Zsoltár 90,17)

Tájékoztató a Királyhágómelléki Református Nőszövetség Vezetőségének

Jóleső érzés tölti el szívünket, amikor a 2015-ös esztendő feladatai teljesítésére a zsoltáros imájának gondolataival indulhatunk. Csak úgy lehet igazán sikeres a szolgálatunk és maradandó érték, amit létrehozunk, ha az Úr jókedvéből megáld bennünket és elkísér utunkon az év minden napján. Bárcsak lehetnénk engedelmes tanítványai azon az úton, amelyen Ő vezeti és irányítja lépteinket.

Az elmúlt év (2014.) őszi vezetőségi találkozóján Szilágysomlyón a Kárpát-medencei Imanap megszervezése volt az egyik legfontosabb feladatunk. Remélem, hogy sikerült minden egyházmegyében megtartani. Néhány kivétellel, a megyei elnöknők beküldték az imanapi perselypénzt. Köszönet érette. Rövidesen el fogom küldeni a felvidéki (szlovákiai) nőszövetségnek.

Most, a március 6-i Ökumenikus Világ-imanap megszervezésére kerül sor, hiszen ápolnunk kell továbbra is ökumenikus kapcsolatainkat. Az idén a Bahamák-szigeteinek asszonyaival imádkozunk az általuk elkészített program alapján. Bizonyára az Országos Imanapi Bizottság az idén is elküldi a programfüzeteket, a korábbi évekhez hasonlóan. De örömmel közlöm, hogy Magyarországról is sikerült annyi imafüzetet kérnünk, hogy rövidesen minden egyházmegyének tudunk küldeni belőle. A megyei koordonátorok és megyei nőszövetségi elnöknők gondoskodjanak a füzetek szétosztásáról és a szervezésről.

2015. március 28-án kerül sor a tavaszi elnökségi találkozónkra a Szatmárnémeti –Németi Református Egyházközségben. A húsvéti csendes-napi anyagot Fazakas Judit a Somlyói Református Egyházmegye Nőszövetségének elnöknője készíti el, amit februárban küldünk ki az elnöknőknek.

Ha a jó Isten megsegít és megtartja életünket, 2015. július 18-án tartjuk nyári konferenciánkat a Krasznai Református Egyházközség (Somlyói Egyházmegye) templomában. Most a konferencia előkészítésén munkálkodunk.

Sok szeretettel üdvözlöm a nőszövetségek Vezetőségét és minden tagját. Isten áldása kísérje a családban és a gyülekezetben végzett szolgálatotokat:

Bogya-Kis Mária

egyházkerületi nőszövetségi elnök

Szatmárnémeti, 2015. jan.26.

 

Elérhetőség:

440199 Satu Mare – Inaului utca 11 szám. Tel: 0261 769745

E-mail : bogyakis@gmail.com

Hozzászólás

Information

This entry was posted on 2015-01-27 by in Hírek.

Navigáció

Írd be emailedet, hogy értesítéseket kaphass

Csatlakozás a többi 30 feliratkozókhoz

Az oldalt látogatók:

  • 192 206 látogató

ELÉRHETŐSÉG

Telefon: 0259-431710, 0259-435386
Hivatali órák: Hétfő-péntek 9-16